Відома українська співачка і YouTuber Jerry Heil любить радувати своїх шанувальників різноманітними фото і відео на своїй особистій сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч фоловерів.

Зараз красуня вирішила поміркувати змогла б вона стати учасницею "Холостяка" або ж героїнею "Холостячки".

Як зазначила виконавиця, то для учасниці "Холостяка" вона занадто екстравагантна зі своїм стилем в одязі, римами в піснях і пофігістичним ставленням до життя.

А якщо вона спробує себе в ролі "холостячки", то це буде зроблено для того, щоб "потішити країну", адже вона б стала першою незайманою-сироїдкою.

Jerry Heil, instagram.com/thejerryheil
Jerry Heil, instagram.com/thejerryheil

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


"Могла б я стати учасницею ХОЛОСТЯКА?😹

Я занадто, скажімо так, екстравагантна для цього-вам не здається? З моїми бомжолуками, з моїми римами в піснях і пофігістичним ставленням до життя слізних коментів в стилі " чому не я стала улюбленицею пана султана?"від мене доведеться довго чекати.

А ось Холостячкою.. чисто потішити країну, адже це була б перша незаймана холостячка-сироїдка, яка молиться перед їжею і відмовляється від побачень, тому що у неї релізи вабще-то, які побачення? А уявляєте, якби я заміж зрештою ще вийшла?😱😳

ВИ БАЧИТЕ, ДО ЧОГО БЛОК В ТІНДЕРІ МЕНЕ ДОВІВ?🙀😹", - написала артистка.

"Jerry Heil підкинула продюсерам "СТБ" класну ідею - зробити наступний сезон шоу з холостячкою-незайманкою. Ми вже представляємо це промо:
"Головна незайманка країни, її каса вільна і вона чекає на тебе", - написав свої думки з приводу артистки в ролі "Холостячки" телеграм-канал "Культурна пральня".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Jerry Heil сподобалася чоловікові Наді Дорофєєвої Володимиру Дантесу: "я закохалася"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Охорона, скасування": Jerry Heil в латексі показала, на що здатні її пальчики

Також «Знай.иа " писав, що "Як бачите, я все ще незаймана" - Jerry Heil проміняла консерваторію на шоу-бізнес і розповіла, як їй це вдалося