Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Цього разу 32-річний виконавець розмістив у своїх Insta Stories серію кумедних роликів, на яких він розповідає про свої та Надіни концерти.

"Друзі, колекція шикарних фраз від мене поповнюється. Зараз на концерті було сказано: "Як здорово, що всі здорові, давайте поаплодуємо здоров'ю! Це був Вова Дантес, можна просто Вова Дантес", - жартівливо зазначив артист.

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Як відомо, Надя Дорофєєва вирушила в тур по Україні зі своїм дебютним альбомом. Чоловік зірки вирішив її підтримати і показав, як поспішає на її концерт. При цьому на відео накладена маска, яка додала жіночності Дантесу. У кадрі він з'явився в сукні, величезній перуці та капелюшку.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"5 червня біжу на концерт Dorofeeva", - підписав відео Дантес.

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що чоловік Наді Дорофєєвої Дантес зізнався, що доводить його до сліз: "Стаю сентиментальним".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва згадала свої перші рази без Дантеса: "У 12, в клубі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль публічно присоромила Сергія Притулу і Володимира Дантеса.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала машину мрії за ціною двох квартир: Дантесу на замітку.