Популярна українська телеведуча і акторка Лілія Ребрик часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram моментами зі свого творчого та особистого життя.

У День захисту дітей 40-річна знаменитість розмістила на своїй сторінці в соцмережі зворушливі фотографії, на яких вона позує з доньками Діаною і Поліною.

"Діти - це суцільна любов, це суцільна ніжність, турбота. Звісно, діти - це і недоспані ночі, і сльози, і тривоги, і інколи навіть зіпсовані нерви (а буває, що й не "інколи" 🤣), але всі ці негаразди - це пшик у порівнянні з тим, що нам дарують наші діти. Вони вчать нас любити, вони вчать нас тонше відчувати світ і ширше його бачити, глибше розуміти себе самих, вони тренують нашу витримку і терпіння 🙈, діти - це сто тисяч "чому?" і "а як?", це - наше продовження, втілення найкращих наших рис і справжня краса ❤️ Що лишається нам, дорослим? Любити їх, плекати їх, захищати і робити щасливими! Моя Діана якось сказала - я щаслива, бо народилася у щасливій родині! І мені так хочеться, щоб і вона, і Поля пронесли це відчуття крізь усе життя! ❤️" - написала Ребрик.

Раніше ми писали про те, що Лілія Ребрик показала "дике" кохання з чоловіком: "Обожнюю".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли, як грамотно заповнити простір у ванній кімнаті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лілія Ребрик показала, як зарядитися енергією: "Зможете повторити?"

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик показала, як правильно відпочивати з дітьми: "Закопайте!"