Для всіх шанувальників українського футболу, фанатів столичного футбольного клубу "Динамо", є важливі новини. Так, президент клубу Ігор Суркіс і головний тренер команди Мірча Луческу погодили опцію продовження контракту до літа 2023 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-слудби "Динамо" на офіційному порталі столичного клубу fcdynamo.kiev.ua.

Мірча Луческу / фото: ФК Динамо
Мірча Луческу / фото: ФК Динамо

У 2020 році румунський фахівець підписав з "Динамо" контракт за системою 2+1. У першому ж сезоні Мірча виграв з "біло-синіми" всі внутрішні трофеї - чемпіонський титул, Кубок і Суперкубок України.

Мірча Луческу та Ігор Суркіс, скріншот відео
Мірча Луческу та Ігор Суркіс, скріншот відео

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Минулого тижня Ігор Суркіс і Мірча Луческу відвідали фінали Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Під час спільної поїздки сторони обговорили минулий сезон, плани на наступний і погодили активацію опції продовження контракту ще на один рік. Таким чином, угода між тренером і клубом дійсна до липня 2023 року.

"Ми повністю довіряємо містеру і його стратегії розвитку. Мірча Луческу не тільки тренер-переможець, він є фахівцем, який розвиває гравців і допомагає змінюватися нашому клубу. Сподіваюся, що найближчі два роки - це тільки початок нової, переможної сторінки в історії "Динамо", і ми дуже раді, що Луческу буде частиною цього шляху", - заявив Ігор Суркіс.

Раніше повідомляли, Віктор Вацко під Донецьком зловив жирненьку красуню - сезон відкрито.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський привітав "Динамо" з трьома перемогами в сезоні: "Довго чекали".

Знай.uа писав, тренер "Шахтаря" Луїш Каштру залишає команду: "Є й інші цілі".