Тренер футбольного клубу "Динамо" Мірча Луческу може покинути команду в літнє міжсезоння.

Про це заявив директор телеканалів "Футбол" Олександр Денисов в авторській програма.

Відомо, що нещодавно Мірча Луческу виграв з" Динамо " Суперкубок України, достроково оформив членство і зіграє у фіналі національного кубка. Олександр Денисов заявив, що подібні досягнення буде важко переплюнути, тому Румунський тренер буде шукати нові виклики.

Мірча Луческу, скріншот: Youtube
Мірча Луческу, скріншот: Youtube

"Ймовірність відходу Луческу - це його власне бажання. Базується воно на наступному: або це бажання десь себе спробувати на заході років, або той факт, що Мірча виграв чемпіонат з Динамо і Шахтарем. Це як красива і логічна точка", - заявив експерт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Незважаючи на те, що з Мірча Луческу у "Динамо" укладено дворічний контракт, тренер може його розірвати раніше терміну.

Олександр Денисов зазначив, що нещодавно румунський фахівець зустрівся з братами Суркісами, які подякували йому за сезон. Формально, Луческу повинен відіграти з "Динамо" ще чемпіонат і матч за Кубок України. В цілому, за сезон тренер отримає 3,5 мільйона євро.

Відомо, що Мірча Луческу очолив "Динамо" влітку 2020 року, а до цього 12 років тренував донецький "Шахтар". Новину про нового тренера погано сприйняв ультрас киян, зокрема через зв'язок тренера з командою головного противника.

Нагадаємо, що Мірча Луческу дав післяматчеве інтерв'ю, в якому висловився про перемогу "Динамо" над " Шахтарем"

Як повідомляв портал Знай.uа, тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу: "суддівство? Сидорчуку дали жовту, Забарному зламали ніс".

Також Знай.uа писав, що Мірча Луческу відкинув кращого гравця на лавку запасних: "особиста неприязнь".