Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився з багатотисячною аудиторією милим відео в Insta Stories, на якому також з'явилася його кохана, акторка Ксенія Мішина.

На опублікованому ролику зіркова парочка зображена на київському ринку. Мабуть, Еллерт і Мішина часто разом їздять за покупками. На відео можна побачити, що вони купили у торговців ягоди, фрукти та овочі.

"Робітниця моя. Тормозок збирає, дивіться. Горох, полуниця, черешня..." - сказав на відео Саша.

Ксюша взяла пакет з горохом і жартівливо відповіла коханому, що буде ввечері "пукати".

Ксенія Мішина, скріншот з Insta Stories Олександра Еллерта

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

скріншот з Insta Stories Олександра Еллерта

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина показала своє "хобі", поки Олександр Еллерт сидить вдома: "Там оголюються". Акторка розповіла, як пройшли зйомки в Хорватії. "Холостячка" зазначила, що отримала новий досвід на знімальному майданчику.

Нагадаємо, Ксенія Мішина захотіла спільних дітей з Олександром Еллертом: "Будуть кращими, ніж ми". "Холостячка" поділилася теплою сімейною фотографією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина показала коханого, і це не Олександр Еллерт. Акторка розповіла, з чого починає кожен день.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт ризикнули життям заради кохання: "Терпи, отримуй".