В українських супермаркетах продовжують відбуватися дуже "дивні справи". Однак з однойменним серіалом їх не порівняти, швидше за все, це схоже на італійський короткометражний фільм, де режисер забув розповісти про сенс всього. Так, в Донецькій області в одному з супермаркетів покупці натрапили на "махрову ковбасу".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Ковбаса, фото: Telegram
Ковбаса, фото: Telegram

"Супермаркет #Щедрій_кошик на вітрині "махрова" від цвілі ковбаса по 290 грн. #Волноваха, Донецька область.", - пишуть автори публікації.

Також до публікації автори прикріпили знімок покупців, де можна побачити ту саму ковбасу і переконатися що це не просто наклеп. На опублікованому знімку можна помітити, що палиця ковбаси дійсно покрита дивною речовиною, яка трохи нагадує цвіль.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно з міста Харків прийшли дуже дивні новини, гастрономічного характеру. Тут місцеві жителі в одному з супермаркетів популярної мережі "Фоззі" просто в замішанні. Виявилося, що персонал магазину жодним чином не може визначитися з ціною на такий фрукт, як банани.

Раніше повідомляли, стоматолог понівечив українку за 120 тис грн, посмішка не буде колишньою.

Як повідомляв Знай.uа, українці знайшли в піці дивні "зірки" і поскаржилися на зіпсований апетит.

Знай.uа писав, по 23 гривні або по 26? Ціни на банани заплутали покупців-товар один, вартість різна.