Парафіяни вірять, що молитви можуть завжди допомогти, вирішити якісь дрібні негаразди, і навіть зцілити. Є неймовірна кількість молитов, але не всі з них мають достатню силу.

Яким би надійним не було матеріальне становище, як би не була людина успішною, в один момент може несподівано нагрянути біда. Саме тому, потрібно завжди звертатися до Бога, і допомогти може спеціальна молитва, про допомогу Святому рівноапостольному Великому Князю Володимиру.

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

О великий угоднику Божий, Рівноапостольний княже Володимир! Зглянься на немочі наші і умоли Премилосердаго Царя Нєбєснаго, хай не прогнівається на ни зело і так не погубить нас з беззаконьми нашими, але так помилує і спасе нас по милості Своїй, так всадить в серця наша покаяння і рятівний страх Божий, нехай просвітить Своєю благодаттю розум наш, во еже оставити нам стежки злочестивість і на шлях спасіння обратитися, неухильно ж заповіді Божого творити і устави Святої Церкви соблюдати. Молі, благосерде, Чоловіколюбця Бога, нехай явить нам велику милість Свою: нехай позбавить нас від смертоносних хвороб і від усякого зла, нехай збереже і врятує рабів Божих (Імена) від усіх підступів і наклепів ворожих і так всі ми сподобимося з тобою вічного блаженства, хваляще і звеличує Бога на віки віків.

ікона
ікона

Молитися можна щодня, перебуваючи вдома перед іконою, або ж в храмі поруч з людьми. Тут це ніякої ролі не грає, головне лише, щоб ваші наміри були чистими і відкритими.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, сильна молитва на успіх у всьому: як просити Бога про удачу.

Як повідомляв портал Знай.ua , сильна молитва ангелу-хранителю допомагає прийняти рішення і не робити помилок.

Також портал Знай.ua писав, як молитися при сильній хворобі: знайдіть порятунок у Бога.