Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Буквально нещодавно 42-річна знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Роздягнена". В останньому пості в соцмережі Кароліна зазначила, що її відеоробота вже набрала майже 6 мільйонів переглядів на YouTube. Також вона зізналася, що щаслива, адже її історія припала до душі фанатам.

"Майже 6 мільйонів переглядів "Роздягнена" ❤️ ️ Я щаслива, що моя історія знайшла глибокий відгук у ваших серцях ❣️ Дякую кожному за такі душевні та щирі коментарі. Бережіть своїх коханих🙏", - написала співачка.

Ані Лорак, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак похвалилася талантом їх з Муратом 9-річної доньки: "Спостерігаю за результатами". Співачка поділилася зворушливим фото з донькою Софією.

Нагадаємо, Ані Лорак влаштувала примірку найгарячіших бікіні: "Ідеальна фігура".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній продюсер Ані Лорак Юрій Фалеса розкрив подробиці інтимного життя співачки: "Перший с*кс був..."

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак в купальнику застрибнула на руки красеня на зло Мурату: "Те, чого ви чекали". Зірка заінтригувала пікантним роликом.