Злата Огнєвіч, відома українська співачка, стала новою зіркою телешоу «Холостячка». За її серце змагатимуться найкращі чоловіки країни. Про це повідомили на сторінці телеканалу «СТБ» у соцмережі Instagram.

«Вже цієї осені відбудеться прем'єра другого сезону реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала Злата Огнєвіч (@zlata.ognevich). Яким повинен бути чоловік її мрії, і чому співачка вирішила взяти участь у реаліті?», - анонсували новий сезон на телеканалі.

Сама Злата зізналася, що йде на проект з єдиною думкою: знайти людину своєї мрії, знайти свою другу половинку, свого майбутнього чоловіка.

Злата Огнєвіч. Скрін, Instagram
Злата Огнєвіч. Скрін, Instagram

«Мені дуже подобався в дитинстві Супермен. Для мене це був такий герой, який прилітав і рятував світ. Я ціную в чоловіках почуття гумору, наявність інтелекту. Він обов’язково повинен любити своїх батьків, тому що це багато про що свідчить. А ще чоловік має любити подорожі і вести активний спосіб життя», - зазначає співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях думки фанатів шоу розділилися з приводу такого вибору кандидатури для участі в новому сезоні.

«Сезон був би цікавішим з Лесею Нікітюк», «Напевно, буде нуднувато», «А наступна Тіна Кароль», - вважають коментатори.

Коментарі про Злату Огнєвіч. Скрін, Instagram
Коментарі про Злату Огнєвіч. Скрін, Instagram

Коментарі про Злату Огнєвіч. Скрін, Instagram
Коментарі про Злату Огнєвіч. Скрін, Instagram

«Огневич вся фальшива, терпіти її не можу, а вже передачу з нею і дивитися не буду, і іншим не рекомендую», - пише дехто.

«Хоч не Нікітюк. Село і люди! Шкода, що такі, як Злата, не можуть знайти пару без шоу. Прям не віриться», - дивуються інші.

«А що з ногами, олією намастили?», - цікавляться в коментарях.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч видала, якого чоловіка бачить поруч із собою: потрібен супермен.

Нагадаємо, українці обрали найчарівнішу учасницю "Холостяка", і це не Анна Богдан.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці помітили недобре у фіналі "Холостяка" – Мишко, стережися: "Перемогло зло".

Також портал Знай.uа писав, чим запам'яталася найяскравіша учасниця "Холостяка" Юля "Зайка": за неї вболівали мільйони, а Заливако обрав Богдан.