Ось уже практично два тижні пройшло з моменту фіналу пісенного конкурсу "Євробачення-2021", де перемiг молодий і амбітний гурт з Італії. І ось, вже практично два тижні вся Європа божеволіє від соліста.

Давид Даміано у свої 22 роки зумів підкорити не тільки італійську сцену, а й Європу, завдяки перемозі на Євробаченні. У мережі вирішили підібрати серію найкрасивіших і зухвалих фотографій хлопця.

Йому все одно на засудження оточуючих, і більше того, він зі своїм гуртом руйнує всі стереотипи, які "прийняті" суспільством. Носить каблуки, наносить макіяж і робить манікюр, і просто оголюється на міжнародній арені.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Почали свою кар'єру Måneskin ще будучи студентами, і виступали на вулицях Риму, після чого вирішили спробувати себе на шоу X-Factor, де і отримали популярність на всю Італію.

До слова, одним з наставників шоу був популярний виконавець Fedez, який в 2021 році також боровся за право представляти свою країну на Євробаченні, але, зайняв лише друге місце на фестивалі в Сан-Ремо.

Після перемоги епатажного гурту на фестивалі, букмекери відразу підвищили шанси країни на конкурсі, і зробили їх одними з фаворитів, а ось після перших репетицій і зовсім поставили на перше місце.

Успіх принесла їм композиція італійською мовою, яка називається Zitti e buoni. Вона несе посил, що потрібно завжди залишатися самим собою, незважаючи на засудження.

Незважаючи на тривалі відносини Давида з дівчиною, він без сорому цілував всіх хлопців-учасників групи. Цей знімок пізніше облетів весь світ.

Нагадаємо, раніше Визначили переможця Євробачення: вибір глядачів ошелешив усіх. Ведучі озвучили оцінки журі та глядачів Євробачення

Як повідомляє портал "Знай.ua" Наповнені щастям штани переможця "Євробачення-2021" тріснули в несподіваному місці: Навколо прямий ефір. Все сталося несподівано і під прицілом камер, які вели прямий ефір

Також "Знай.ua" писав, що Переможця "Євробачення-2021" запідозрили у вживанні заборонених речовин: "Ви нюхали?"