Український телеведучий і шоумен прокоментував виступ гурту Go_A у фіналі Євробачення цього року.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook.

Відомо, що вчора відбувся гранд-фінал Євробачення-2021 в Роттердамі, де також виступила і українська група Go_A. їм вдалося набрати 364 бали і зайняти 5 місце серед 26, проте українці не засмутилися через відсутність перемоги, а лише привітали музикантів з гідним місцем.

Серед них також опинився і Сергій Притула, який крім іншого ще й коментував Євробачення на телеканалі "СТБ". Він вирішив нагадати українця про шлях гурту Go_A на пісенному конкурсі, а також прокоментував результати голосування.

Переможці Нацвідбору "Go_A", скріншот з відео
Переможці Нацвідбору "Go_A", скріншот з відео

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як заявив Притула, маловідома група Go_A прийшла на Національний відбір Євробачення в 2020 році з малими шансами на успіх. Музиканти і самі довго не вірили, що змогли пройти на конкурс, а тим більше виграти його. Після перемоги на них полилася маса критики з боку глядачів.

"Комусь не вгодила своєю зовнішністю солістка Катерина, комусь текст пісні, хтось ставив під сумнів сенс виступу на Євробаченні українською і т.д.", - написав Сергій Притула.

Після цього почалася пандемія і конкурс довелося скасувати, а go_a міняти пісню "Соловей" на "Шум". На думку Притули, дана Заміна зіграла лише на руку музикантам і дозволила завоювати серця іноземців.

"Тому, вчора під час трансляції, коли наші отримали від глядачів 267 балів і застрибнули в топ турнірної таблиці, я запитував: «де ви, хейтери?». Це був дуже гідний виступ. І 5 місце – це, безумовно, успіх! Чи могли ми вчора виграти? Не факт. Чи могли бути ще вище у турнірній таблиці? Так!",- написав телеведучий.

Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

Він також зазначив, що судді інших країн влаштували Україні "холодний душ", поставивши вище в рейтингу Болгарію або Росію, проте номера першої навіть ніхто і не пам'ятає. Сергій Притула також дорікнув Молдову і Болгарію, які влаштували "пінг-понг 12-ма балами". Телеведучий заявив, що можливо це якось пов'язано з російським продюсером болгарського походження, який представляв Молдову, маючи на увазі Філіпа Кірокорова.

"Слава Богу, глядачі, зазвичай, не є учасниками підкилимних ігор, а голосують серцем. І наш «Шум» відгукнувся у серцях глядачів УСІХ без винятку країн. Всі 38 країн дали нам бали від глядачів! 267 балів і друге місце. Більше взяли тільки італійці. Хочу щиро привітати Go_A із чесним потраплянням у ТОП-5 цьогорічного конкурсу і побажати тримати планку і надалі! Ви самобутні, талановиті і точно не загубитесь у джунглях українського шоубізу!",- уклав Притула.

Пост Сергія Притули в Facebook / скріншот
Пост Сергія Притули в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що знайомі Каті Павленко з Go_A розкрили правду про її минуле до "Євробачення".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_A закохали в себе мільйони на фіналі "Євробачення" і повторили шлях Руслани.

Також Знай.uа писав, що Go_A розгойдали Євробачення своїм "Шумом", глядачі не витримали: "де аспірин?".