Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

Вагітна Осадча розповіла про вечірні прогулянки Києвом

Відома українська телеведуча Катерина Осадча, яка не так давно оголосила про свою третю вагітність, вирішила розповісти про вечірні прогулянки. На календарі вже червень, хоч, по погоді так і не скажеш. Дні стали довшими, і тепер можна гуляти поки не "відваляться" ноги, так як температура повітря досить комфортна.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Курс валют 5 червня подарує крила гривні, долар і євро поповзуть вниз

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 5-6 червня 2021 року. Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 4 червня, трохи впав в ціні і тепер становить 27,29 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

пенсіонер, скріншот з відео
пенсіонер, скріншот з відео

10,5 мільйонів українців отримають підвищену пенсію в 2021 році: подробиці реформи

Міністр соціальної політики України Марина Лазебна виступила у Верховній Раді України, де розповіла про індексацію пенсій в Україні для пенсіонерів. Як намагаються вирішити питання. Ролик з трансляцією опубліковано на сторінці Міністерства в соціальній мережі Facebook, і кожен бажаючий може легко його переглянути, вивчивши питання детальніше.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

"Холостяк" Заливако задався питаннями після вибору Анни Богдан у фіналі: "Вже сто разів..."

28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проєкту", в ході якого українцям відповіли на безліч питань. Одне з них - чи разом Михайло Заливако з Ганною Богдан поза камерами. І виявилося, що так. Чоловік переїхав до неї у Києв для спільного проживання. Михайло також ставив питання членам знімальної групи.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Надя Дорофєєва показала "вчителя" з вокалу: виття на всю студію

31-річна зірка показала у своїх Insta Stories, як готується до концерту, який відбудеться вже цієї суботи, 5 червня, у Київському КВЦ "Парковий". Так, на опублікованому відео викладач з вокалу грає на синтезаторі, на якому також сидить маленька собака породи йоркширський тер'єр. Пухнастик на прізвисько Джекі вирішив допомогти Дорофєєвій у розспівуванні, і це дуже мило.