Відома блогерка, зірка шоу про подорожі "Орел і решка", дружина репера Елджея і прихильниця творчості гумориста Олексія Шербакова Настя Івлєєва, схоже, продовжує використовувати свій талант дівчинки хостес і продовжує запевняти публіку, що у неї все добре в сімейному житті.

В останні кілька місяців в мережі з'явилося багато чуток про те, що у Насті з чоловіком Елджеєм не все гладко. Хтось думає, що парочка "взяла паузу", а хтось переконаний, що Івлєєва продовжує "ростити роги" на голові чоловіка.

Настя Івлєєва і Елджей, скріншот: Instagram
Настя Івлєєва і Елджей, скріншот: Instagram

Однак нещодавно Настя ясно дала зрозуміти, що в її шлюбі панує гармонія і кохання. Настя і Елджей разом сиділи в залі для глядачів на церемонії вручення однієї з популярних музичних премій, а після потрапили в неприємну ситуацію.

Зірка екранів і мережі їхала за кермом автомобіля, коли його зупинили співробітники дорожньої служби. Настя розповіла про цей черговий досвід шанувальникам. Зірка привернула увагу дорожніх служб вдруге за два дні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Я ж найнебезпечніший злочинець", — зі сміхом пояснила Настя Івлєєва в Stories.

Настя Івлєєва і Елджей, скріншот: Instagram
Настя Івлєєва і Елджей, скріншот: Instagram

Їй довелося пройти медосвідчення, яке показало повну відсутність алкоголю в крові. Настя не втрималася і вирішила поіронізувати на тему своїх відносин з законом. 30-річна зірка поділилася відео, на якому позує з Елджеєм близько машин співробітників поліції, а в наступний момент вже лежить з чоловіком прямо на асфальті.

Раніше повідомляли, розлучення не буде? Настя Івлєєва повернулася до Елджея після місяця загулу.

Як повідомляв Знай.uа, дівчина відкинула стереотипи і блиснула нижньою білизною на весіллі: "гола" сукня ледь прикривала інтимні місця.

Знай.uа писав, Настя Івлеева навчилася доїти корів, а після приміряла весільну сукню: знову готова заміж повністю.