Відома українська модель, учасниця шоу» Холостяк-11", Анна Богдан розповіла про свої комплекси і про те, як зуміла їх позбутися. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«Вчора в сторіс я написала про те, що у мене був комплекс з приводу зростання... і отримала дуже багато повідомлень з питанням " Як я від нього позбулася?». Позбулася свого комплексу я дуже просто-знайшла в ньому плюс! Я почала працювати в модельному агентстві, де мій зріст був перевагою!», - написала вона підписникам, публікуючи знімок з фотосесії.

Вона також порадила своїм фанатам не звертати увагу на чужу думку і просто полюбити собі таким, який ти є.

"Я хочу зачепити більш глобальний момент: любите своє тіло - адже саме ви його таким вибрали! Любіть свою зовнішність - адже вона унікальна і більше такої немає! Любіть свої веснянки - адже це так мило... Любіть свої кучеряшки - адже дівчатка з прямим волоссям повинні спати цілу ніч в бігудях, щоб досягти такого ефекту!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Любіть своє пряме волосся - адже кучерявим дівчатам потрібно мінімум годину випрямляти свої кучері! Любіть свій носик, широкі бровки, очі, пухкі щічки або гострі вилиці", вважає Богдан.

Вона також написала, що впевнена – «зовнішність нічого не вирішує», і не можна полюбити ідеально красиву людину, якщо внутрішньо він сповнений негативу до себе і навколишнього світу.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

" у мене зріст 182 і ніяких ніколи комплексів, навпаки, завжди подобалося дивитися на всіх в школі трохи зверхньо. А ось комплексом були вуха, мати мені впровадила думку в дитинстві, навіщо, до сих пір не зрозумію, що вони у мене величезні і стирчать, так ось я їх ретельно прикривала волоссям, ніяких хвостів і кісок. Хоча виросла і, о сюрприз, виявляється, вуха-то маленькі і не стирчать, може всохли з віком", - ділиться особистою історією одна з фанаток.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, українці обрали найчарівнішу учасницю "Холостяка", і це не Анна Богдан.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.

Також портал Знай.uа писав, чим запам'яталася найяскравіша учасниця "Холостяка" Юля "Зайка": за неї вболівали мільйони, а Заливако вибрав Богдан.