І знову до теми Євробачення. Двох головних хітмейкерів цього року - солістку гурту Go_A з України, а також італійця з Måneskin порівняли з героями легендарного фільму.

Після фіналу конкурсу "Євробачення-2021" в Роттердамі, європейці почали помічати, що образ Давида Даміано і Катерини Павленко схожий на головних героїв фільму Матриця, а саме Нео і Трініті. Їм навіть почали приписувати роман.

Багато хто знає, що Євробачення - не просто конкурс, а ціле свято, зокрема, для учасників і справжніх фанатів. Раз на рік вони можуть насолодитися всім, що відбувається, а як показує торішня практика - ще рідше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Всередині арени панує дружня атмосфера, ніякої конкуренції. Всі один з одним дружать, спілкуються, дають поради, а також роблять спільні знімки. Звичайно, що у кожного є свої фаворити, і у італійських переможців з Måneskin це виявився український гурт Go_A, і їх композиція під назвою "Shum".

Вони ходили в гості один до одного в гримерку, щоб познайомитися, і наробили безліч фотографій. Одна з них розлетілася по мережі, та як артисти там схожі на Нео і Трініті, як було згадано вище.

У мережі продовжують мріяти про те, що артисти зможуть колись бути разом, або ж просто зустрінуться і запишуть спільну пісню. Так це чи ні - покаже час, а поки що можна помилуватися артами, які створили шанувальники.

Instagram Instagram, до слова, не так давно Måneskin подружилися з голлівудською зіркою Майлі Сайрус, і вона навіть додала їх кавер на свою пісню до себе в Instagram, а трохи пізніше виявилося, що вони відписалися в Instagram від групи Go_A і Каті Павленко, проте з основного аккаунта соліст все ще підписаний.

Нагадаємо, Катя Павленко з Go_A зізналася, що було між нею і лідером Måneskin: "Не буду влазити"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Павленко з Go_A захопила природною красою: ні грама ботокса

"Знай.ua" писав, шлях України на " Євробаченні": як Вєрка Сердючка, Світлана Лобода та Ані Лорак запалювали найбільшу сцену світу