Відома на всю Україну прима-балерина Катерина Кухар поділилася новим фото, а також роздумами на тему світу кіно і балету. Схожі вони між собою, або ж це повна протилежність.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Не так давно пройшло закриття ювілейного 50-го фестивалю" Молодість", де у Катерини була відповідальна і одночасно хвилююча місія - вручення нагороди переможцям у номінації "Дитяче кiно".

Катерина Кухар вважає, що світ кіно і світ балету - два мистецтва, які дуже схожі між собою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми творимо, перевтілюємося, створюємо нові образи та історії саме для глядача. Кожен раз прагнемо заволодіти їх увагою, перенести в інший вимір, втілюючи в своїй творчості різноманітну палітру і красу життя" - написала балерина у своїй новій публікації.

Варто відзначити і саму фотографію і наряд дівчини. Катерина Кухар для цього заходу обрала сукню чорного кольору з незвичайними малюнками блакитного відтінку. Волосся вона вирівняла, і завдала строгий макіяж, який їй неймовірно до лиця.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

У коментарях користувачі оцінили зовнішній вигляд дівчини, і почали писати коментарі: "витончена, як статуетка", "Красива...", "Дівчина з загадковим поглядом і таємничою посмішкою", "Натхнення", "Катя, виглядаєш фантастично".

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар втекла від буйволів і побачила, як чоловік чіпає змію: "я тебе благаю"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар задумалася про дітей: "це наша спадщина"

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар десь в Україні загубилася серед пристрасті і любові: "перенесемося у світ міфічних..."