У вівторок, 8 червня, стало відомо про те, що президент Франції Еммануель Макрон отримав ляпаса від незнайомого чоловіка.

Неприємний інцидент трапився, коли глава держави приїхав до департаменту Дром. Це показали в прямому ефірі на місцевому телеканалі BFMTV.

Так, на відеозаписі можна побачити, як Макрон підходить до натовпу громадян, щоб привітатися і поспілкуватися з ними, потиснути їм руки. Однак перше ж рукостискання обернулося ляпасом для французького лідера. Невідомий чоловік однією рукою привітався з президентом, а другою вдарив його просто по обличчю.

За останніми даними, в результаті інциденту затримали двох осіб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський потрапив у топ-10 найпопулярніших світових лідерів: обігнав Еммануеля Макрона і Джастіна Трюдо.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зізнався у наближенні вступу до ЄС: "Крим – це Україна". Президент особисто запропонував країнам Євросоюзу підписати декларацію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський переведе всі державні послуги в інтернет: Україна стане безпаперовою країною. Нещодавно президент анонсував нові функції, які полегшать життя українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський заговорив фразами Петра Порошенка, українці спантеличені: "Україна – це Європа". Президент використовував фразу, яку колись активно скандував його попередник.