МОЗ витратить 8 млн на зустрічі в готелях і гелеві ручки

Незважаючи на існуючі в країні гострі проблеми – від нестачі фінансування десятків шкіл до мізерних пенсій і розбитих доріг у сільській місцевості більшості регіонів – представники урядового кварталу не перестають дивувати своїми замовленнями. Серед останніх закупівель парламенту, на що піде 5 млн грн, – йогурти, тонни палива і запчастини для машин автопарку.

МОЗ України - фото Міністерство охорони здоров'я
МОЗ України - фото Міністерство охорони здоров'я

Якими будуть випускні вечори у школярів у 2021 – у Мін'юсті відповіли на головне питання

Червень – час випускних вечорів. День, який випускники повинні запам'ятати на все життя, однак, в минулому році довелося зовсім відмовитися від цієї ідеї, і всьому виною карантинні обмеження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Випускник, фото: Знай.ua
Випускник, фото: Знай.ua

Президент Франції Макрон отримав ляпаса просто на вулиці: відео завірусилося в мережі

Президент Франції Еммануель Макрон отримав ляпаса від незнайомого чоловіка. Неприємний інцидент трапився, коли глава держави приїхав до департаменту Дром. Це показали в прямому ефірі на місцевому телеканалі.

Еммануель Макрон, Фото Getty images
Еммануель Макрон, Фото Getty images

Стигла ягода або гнила кулька з теплиці? Українці зустрілися з "полуничним неподобством" на ринках

У місті Біла Церква українка купила кілограм полуниці. На жаль, половину довелося просто викинути через жахливий стан ягід.

Полуниця, скріншот: YouTube
Полуниця, скріншот: YouTube

Українців попередили про небезпеку з крана: "Кожен другий"

Українцям доставляють воду, порушуючи встановлені державою норми. Цим "грішить" майже кожен другий об'єкт водопостачання, на якому було проведено перевірку від Держпродспоживслужби.

Вода. Скрін, відео YouTube
Вода. Скрін, відео YouTube