Популярна українська телеведуча і акторка Лілія Ребрик часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram моментами зі свого творчого та особистого життя.

Цього разу 40-річна телезірка розмістила на своїй сторінці в соцмережі свіжу фотографію, на якій вона похвалилася неймовірною гнучкістю.

Свої вміння Лілія вирішила продемонструвати в рамках свого марафону, в якому вона хоче допомогти підписникам з схудненням і розтяжкою.

"Стрункіша, гарніша, з гармонією у душі! Якою б ти ще хотіла бути? Якою б уявляла себе? ❗️ Коротше, якою б не уявляла - чекаємо тебе на наш марафон!!!! Він усе це тобі подарує! Не зупиняємось на шляху до власної досконалості! Як-то кажуть, ми вже "на низькому старті" (як бачите по фото - я вже на дуже низькому старті 🤣), бо старт нашого марафону всього за тиждень! І цього разу ми попрацюємо над красою на всіх фронтах! Прокачаємо не тільки фізичне, але й духовне!" - написала Ребрик.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Лілія Ребрик, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що ніжна Лілія Ребрик зворушила українців фото з доньками: "Наше продовження".

Нагадаємо, Лілія Ребрик показала чудеса розтяжки: "Не гірше ніж у Волочкової".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лілія Ребрик показала "дике" кохання з чоловіком: "Обожнюю".

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли, як грамотно заповнити простір у ванній кімнаті.