Телеведучий популярних проектів каналу СТБ Григорій Решетник опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram перші фотографії зі зйомок другого сезону "Холостячка", в якому головною героїнею стала співачка Злата Огнєвіч.

Так, 37-річний шоумен поділився кадрами, на яких він позує з новою "Холостячкою" і всією командою масштабного проекту. Директор творчої студії StarLight Production Анна Калина урочисто розбила тарілку з назвою шоу і оголосила про його старт.

Холостячка, фото з Instagram
Холостячка, фото з Instagram

"Холостячка" 2-й сезон 🎬 Вітаємо в нашій родині неймовірну Злату Огнєвіч 💃 Цієї осені на СТБ ❤️", - підписав ролик Решетник.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, прем'єра "Холостячки" відбудеться на телеканалі СТБ восени 2021 року. У минулому сезоні головною героїнею була зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, яка зараз будує стосунки з переможцем проекту Олександром Еллертом.

Раніше ми писали про те, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник опинився в компанії найкрасивіших українок: дружина залишилася вдома.

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник зробив зворушливе зізнання своїм шанувальникам: "Мій світ".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник показав свою маленьку копію: майбутній "Холостяк".

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник придумав заняття дітям на літо: "Щоб вчилися краще".