Від Зеленського вимагають негайних змін: Дмитра Комарова – в "крісло" міністра, а нардепам – День ганьби

Якщо від Кабміну українці вимагають "розібратися" з дисертацією Іллі Киви, а від парламенту – недопущення розроблених змін у Трудовому кодексі, то до президента України Володимира Зеленського люди звертаються з іншими невідкладними вимогами. Якими саме, з'ясовували Знай.ua.

Володимир Зеленський - фото Офісу президента України
Володимир Зеленський - фото Офісу президента України

В Україні рекордно подорожчали фрукти та овочі - експерти звинуватили у всьому весну

Стало відомо про те, що в результаті холодної весни, вегетація рослин затрималася на цілих два тижні. У зв'язку з цим, в Україні помітили зростання цін на овочі та фрукти. Про це повідомив старший науковий співробітник ННЦ "Інститут аграрної економіки" Ігор Сабі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Овочі / фото: Pixabay
Овочі / фото: Pixabay

Від "бандеромобіля" до Tesla CyberTruck: українські захисники розповіли про залізних бойових монстрів

Українські захисники з бригади "Холодний Яр", які на Донбасі тримають у безпеці мирне життя всієї країни, розповіли про свої улюблені машини.

Монстри бійців бригади "Холодний Яр", фото: Facebook
Монстри бійців бригади "Холодний Яр", фото: Facebook

Довідка про тест і страховка: українські прикордонники назвали нові правила для тих, хто зібрався їхати під час карантину

У Державній прикордонній службі України повідомили, що було розширено перелік документів для перетину кордону в період карантину.

Аеропорт, кадр з відео
Аеропорт, кадр з відео

Перерахунок пенсій 2021: у Мінсоцполітики назвали точну дату і середню суму підвищення

Органи Пенсійного фонду України здійснили автоматичний перерахунок пенсій. Так, в середньому розмір підвищення склав – 193 гривні.

пенсіонери, скріншот з відео
пенсіонери, скріншот з відео