Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Зараз вони відпочивають на популярному турецькому курорті Бодрум. Переможниця проекту розмістила в своїх Insta Stories фотографію, на якій вона зображена з другом і колегою, турагентом Денисом Антипановим.

У кадрі чоловік обіймає за талію обраницю Михайла Заливака в короткій сукні та босоніжках на підборах. У підписі до фото Антипанов зазначив, що він вже готується до наступного сезону "Холостяка".

"Наступний сезон готуюся до холостяка))", - жартівливо підписав знімок Денис.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Анна Богдан і Денис Антипанов, скріншот з Insta Stories

Анна Богдан і Денис Антипанов, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, як "Холостяк" Заливако ледь не впав на землю через Анну Богдан: "Що за дівчинка".

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" видала, як заробляє 40 тисяч на місяць: "Ближче до справи". Юлія Бельченко розкрила секрети своєї професії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан поскаржилася на "Холостяка" Заливака через захоплення їжею: "І це все йому". Виявляється, що Міша любить ситно і щільно поїсти.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан показала інтимний момент з "Холостяком" Заливаком: "Дякую за чудовий..." Дівчина показала, чим займається з "Холостяком" у Туреччині.