Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред мосту

Зірка вирішила продемонструвати шанувальникам тизер нового кліпу на пісню "Почему" з сольного альбому "Dofamin". Так, на опублікованому ролику Надя лежить поранена на мосту, а внизу стоїть розбитий автомобіль після дорожньо-транспортної пригоди. Відомо, що драматичну історію було знято в Києві.

Кукурудза, фото: pixabay.com
Кукурудза, фото: pixabay.com

Українців "вбили" ціни на кукурудзу: 50 грн за качан

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У телеграм-каналі "Чорний список" з'явилася фотографія з Нового ринку в Одесі, на якому видно розцінки на кукурудзу. Качан цієї рослини коштує 50 гривень. Враховуючи, що один качан кукурудзи важить приблизно 460 грам, то за кіло кукурудзи доведеться викласти більше ста гривень. У телеграм-порталі жартівливо називають цей фрукт лакшері.

Підлітки, фото: Pixabay
Підлітки, фото: Pixabay

Як підліткам знайти легальну роботу на літо: час не тільки для відпочинку

Літо. час не тільки для відпочинку, але і для заробітку. Коли як не в цей час відчути себе самостійним, здійснити мрію, або ж випробувати майбутню професію. Без згоди дорослих, влаштовуватися на роботу можуть громадяни від 16 років, а ось підліткам від 14 років потрібно письмову угоду від батьків. Такі діти можуть легко виконувати роботу, яка не шкодить їхньому здоров'ю.

Анна Богдан з другом, фото з Instagram
Анна Богдан з другом, фото з Instagram

Анну Богдан застукали в обіймах нового "Холостяка": знайшла в Туреччині

Зараз Аня і Міша відпочивають на популярному турецькому курорті Бодрум. Переможниця проєкту розмістила в своїх Insta Stories фотографію, на якій вона зображена з другом і колегою, турагентом Денисом Антипановим. У кадрі чоловік обіймає за талію обраницю Михайла Заливако в короткій сукні та босоніжках на підборах. У підписі до фото Антипанов зазначив, що він вже готується до наступного сезону "Холостяка".

Донорство крові, кадр з відео
Донорство крові, кадр з відео

Отримати гроші, безкоштовне харчування та відгул з роботи: що обіцяють донорам крові в Україні

Щомиті в світі виникає потреба в переливанні крові, а також її компонентів, а щорічно завдяки донорству лікарі рятують мільйони людей. Напередодні Дня донора, в Міністерстві юстиції України вирішили розповісти, які права у донорів у нас в країні, і хто ним може стати.