Стало відомо про те, що УЄФА вимагає від збірно України з футболу прибрати "політичні" гасла з форми на Євро-2020. При цьому, раніше ніяких претензій у них не було.

Про це повідомили в Agence France-Presse (AFP). Українську збірну попросили прибрати написи "Слава Україні" і "Героям слава", на що раніше скаржилися представники Російської Федерації. Також, депутату Держдуми не сподобалася карта України, де зображений Кримський півострів, який РФ незаконно анексувала 7 років тому.

Раніше УЄФА відкинули всі претензії, однак, потім ще раз проаналізували дизайн форми, після звернення Росії, і затвердили, що з'єднання двох гасел нібито мають історичне значення.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чим закінчиться в результаті історія з формою, і чи буде вона в підсумку замінена-поки що невідомо.

Раніше цю ж форму встигли подарувати президенту України Володимиру Зеленському, і він встиг її навіть приміряти.

Нагадаємо, що Євро-2020 мало пройти минулого року, однак, через поширення коронавірусної інфекції було перенесено на рік.

Пройде воно з 11 червня по 11 липня. В межах групового етапу, Україна зіграє свій перший матч вже в неділю, 13 червня з командою Нідерландів. Потім матч відбудеться 17 червня з Північною Македонією і 21 з Австрією.

Українська збірна старанно готувалася до цього моменту, тому, залишається сподіватися на їх успіх і побажати удачі.

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?»

Також, УЄФА схвалили форму збірної України з Кримом і Донбасом: Росія загрожує відмовою від " Євро-2020"

Знай.ua писав, можна квартиру купити: українці дізналися, скільки отримали гравці збірної Шевченка за вихід на Євро-2020