Відома українська телеведуча Катерина Осадча, яка є обличчям проектів "Світське Життя", "Голос Країни" та інших, частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Її чоловік, Юрій Горбунов, теж викладає різні публікації у себе на акаунті з 1 мільйоном осіб. Зараз чоловік опублікував відео з молоденькою, 16-річною красунею і тіктокершей Настею Захандревич. Вони зустрілися з нагоди 16-річчя всіма відомого маркет-плейса Rozetka.

Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/

Юрій запропонував подумати, чи замислювалися коли-небудь українці над тим, в наскільки різних світах живуть люди різних поколінь. Бо у дітей і їх батьків зовсім відмінні один від одного світогляду, смаки і переваги. Іноді навіть слова можна не зрозуміти.

"Але ми можемо чогось один одного навчити і знайти компроміс!! Бо пізнавати нове - це означає завжди рости і йти вперед! До свого 16 річчя @rozetkaua придумала чудовий експеримент, який доводить - у нас багато спільного, і ми легко можемо знайти спільну мову!!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Юрій Горбунов, instagram.com/gorbunovyuriy
Юрій Горбунов, instagram.com/gorbunovyuriy

"🔥", - залишають користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Катя Осадча в сукні кольору фуксії насолодилася райським відпочинком

Як повідомляв Знай.ua, вагітна Катя Осадча видала, чи збирається в декрет: "Трохи відпочинку"

Також Знай.ua писав, вагітна Катерина Осадча обтягнула кругленький живіт купальником: "Зливаюся з природою"