У середу, 9 червня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі трагічно загинула 22-річна військова Карина Шемчук, яка служила в 128-й окремій гірничо-штурмовій Закарпатській бригаді.

Про сумну новину повідомив голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров у соцмережі Facebook. Чиновник висловив щирі співчуття рідним і близьким загиблої. За його інформацією, у Карини Шемчук залишився батько.

"Під час виконання службових обов’язків, трагічно загинула військовослужбовець 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, лейтенант Карина Шемчук. Війна забрала ще одне молоде серце... Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять!" - написав Петров.

Як відомо, 22-річна Карина була випускницею Національної академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного. Дівчина також була заступником командира роти з морально психологічного забезпечення 128 ОГШБр ЗСУ. Причину її смерті ще встановлюють.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше ми писали про те, що капітан "Грек" – ровесник незалежності і захисник Батьківщини: "Зрозуміло, хто для України ворог".

Нагадаємо, бравий красень залишив дім заради боротьби за Україну на передовій: "Ковбасимо" ворога".

Як повідомляв портал Знай.uа, танкіст з душею музиканта підняв дух побратимів на Донбасі: "У бій за Україну".

Також портал Знай.uа писав про потужну історію українського захисника, яка доводить прислів'я про солдата і генерала: "Іди гідно..."