Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, публікуючи яскраві фото і відео.

Як відомо, минулого місяця 33-річна виконавиця презентувала новий альбом "Червоне вино" і кліп на пісню з однойменною назвою, яким інтригувала довгий час.

Цього разу Каменських поділилася в соцмережі свіжими фотографіями, на яких вона зображена у своїй гардеробній в об'ємній світлій сорочці в блакитну смужку і коричневих брюках з лампасами.

"Ви любите оверсайз так само сильно, як люблю його я?" - поцікавилася у підписників співачка.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Так, одягаю за настроєм 🔥🔥❤️❤️ але якщо має бути щільна вечеря в ресторані, краще одяг потісніший, щоб не переїдати 😜😋👍", "Люблю, ще й як 🔥 Зручно, коли переїла 🙈😂", "Мій чоловік мені більше любить такий одяг 😂😂😂", - зазначили коментатори.

Настя Каменських, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських відчинила "душу" фанатам, видно абсолютно все. Зірка виконала пісню з нового альбому.

Нагадаємо, Настя Каменських у сльозах розповіла про похорон тата: "Думала, розірветься серце".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських видала, як ладнає з сином Потапа і його колишньою Іриною Горовою: "Залишається з ночівлею".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських вразила зовнішністю, переплутали зі школяркою: "Відійшла за ріг".