Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка незабаром стане мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

26-річна дівчина часто ділиться з публікою цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком. Цього разу Катерина повідомила погану новину, пов'язану з її здоров'ям. Так, молода дружина Віктора Павліка захворіла на застуду.

"Застуда на 39 тижні вагітності. Це те, чого я ніяк не очікувала. Скажу чесно, до 39 тижня я думала, що ось-ось народжу і якось розслабилася на рахунок свого здоров'я. Зараз я чітко розумію де і коли я застудилася. Того дня я холодно одяглася і перемерзла. Звичайно ж мій організм зараз все віддає Мишку і мій імунітет не впорався. Сьогодні рівно 40 тижнів. Я відчуваю себе вже добре. Дякую велике клініці та моєму лікарю, які зі мною на зв'язку 24/7. З вами не страшно нічого. А вам хочу сказати бережіть себе на будь-якому терміні 🙏🙏 Не допускайте моїх помилок", - написала Репяхова.

Раніше ми писали про те, що вагітна дружина Віктора Павліка пустилася берега: "Класна тусовка".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка показала, як готується до пологів: "Для Мишка".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня дружина Віктора Павліка пригадала, як він пішов до коханки: "Земля пішла з-під ніг".

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік зробив дружині сюрприз перед пологами: запам'ятає на все життя.