ПриватБанк спочатку списав гроші, а після "відмовився" від клієнтки: "У нахабну вкрав більше 5 тисяч доларів"

Українці продовжують скаржитися на сервіс одного з найвідоміших державних банків "ПриватБанк". Цього разу клієнтка поскаржилася, що з її картки спочатку зняли величезну суму грошей, а після повернення малої частини банк вирішив розірвати з нею співпрацю без пояснення причин.

Як розповіла дівчина, то клієнтом ПриватБанку вона стала з 18 років. Саме через нього оплачувалися покупки в магазинах, Комуналка і приходила зарплата. Але все змінилося 4 місяці тому, коли з її карти була вкрадена велика грошова сума.

ПриватБанк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
ПриватБанк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Ані Лорак з Муратом подарували донечці ляльку, від якої мороз по шкірі- "Яка моторошна!"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ані Лорак і її колишній чоловік Мурат Налчаджіолу відсвяткували День народження їх спільної дочки Софії. Відповідне повідомлення опублікували на сторінці «Зоряний шлях» в соціальній мережі Instagram.

Як зазначається, цього року маленька Софійка святкує свій перший ювілей-10 років. З цієї нагоди батьки, які зараз перебувають у розлученні, вирішили об'єднати зусилля для святкування круглої дати.

Нарешті без черг: в Україні запустили е-лікарняні, що зміниться для пацієнтів і лікарів

"Е-лікарняний - це новий прогресивний кейс для України, завдяки нашим спільним зусиллям сьогодні стартувавши. Впровадження Е-лікарняного дозволить роботодавцю і Фонду бачити в перший день, що застрахована особа захворіла і в якій лікарні або який сімейний лікар оформив медичний висновок про хворобу цієї особи. Як результат, ми отримали систему, яка дозволить ефективно застосовувати ризикоорієнтовані підходи до перевірки листків непрацездатності та проведення страхових виплат, спростить процедуру",- заявив Котик.

Лікар, фото: скріншот з відео
Лікар, фото: скріншот з відео

26-річний українець вдарив водія маршрутки так, що той опинився в реанімації: "Помстився за маму..."

Нещодавно у селі Біла Криниця, що на Рівненщині, водієві маршрутки №47 завдали тяжкої травми. Потерпілого доставили в лікарню медики швидкої допомоги. Чоловіка вдарили в обличчя - він впав і вдарився головою об асфальт. Першою надала допомогу місцевий фельдшер: «Прибігти. У нього була кровотеча з носа, з рота, у вусі повно крові. Конвульсивні рухи».

Волога, цвіль і розмиті печатки: Українка в "Новій пошті" попрощалася з важливими документами

В одному з відділень поштової служби доставки "Нова Пошта" в українській столиці дівчина потрапила в дуже незручну ситуацію. Виявилося, що при отриманні важливих документів вони виявилися намочені, з цвіллю і розмитими печатками.

Також Українка поскаржилася, що їй не хотіли віддавати документи навіть у такому жахливому стані, поки не була оплачена доба за "зберігання".

Порвані документи, скріншот: YouTube
Порвані документи, скріншот: YouTube