Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна артистка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі обкладинку червневого номера журналу "Отдохни", на якій вона зображена зі своїм зірковим чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном.

Як відомо, 8 червня пара відсвяткувала четверту річницю весілля. Знаменитості зіграли весілля 15 Червня 2017 року, і на заході були присутні 60 гостей. Медовий місяць вони провели разом у Таїланді.

На честь такої особливої дати Арсен і Антоніна дали ексклюзивне інтерв'ю глянцю, в якому розповіли, як пройшли чотири роки з моменту весілля, чи ревнують вони один одного, як виховують 5-річну доньку Ніну.

"Прикрашаємо "Отдохни" наш червень ❤️ З Арсеном Мірзоян багато знаменних дат 🤍💋😍", - написала Матвієнко.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном: "Коханий, сонце – це ти".

Нагадаємо, Арсен Мірзоян розповів про містичні знаки в житті: "Можна поговорити з Богом".

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян згадав свої пригоди без Тоні Матвієнко в "українській Антарктиді": валявся в снігу і сміявся на всі 32.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку".