Сьогодні, 11 червня 2021 року, довгоочікуваний день для всіх футбольних фанатів, адже починається Чемпіонат Європи з футболу, який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19).

У першому матчі між собою зіткнулися збірні Італії та Туреччини на стадіоні "Олімпіко" о 22:00 за київським часом. Вже відомо, хто вийде в стартовому складі в кожній з команд. Головні тренери Роберто Манчіні і Шенол Гюнеш опублікували списки з 11 гравців.

"Євро-2020", скріншот: Україна
"Євро-2020", скріншот: Україна

За збірну Італії на самому початку вийде Чіро Іммобіле (Лаціо), Доменіко Берарді (Сассуоло), Лоренцо Інсіньє (Наполі), Мануель Локателлі (Сассуоло), Ніколо Барелла (Інтернаціонале), Жоржиньо (Челсі), Алессандро Флоренці (ПСЖ), Леонардо Бонуччі (Ювентус), Джорджо К'єлліні (Ювентус), Леонардо Спінаццола (Рома) і Джанлуїджі Доннарумма (Мілан).

"Євро-2020", скріншот: Україна
"Євро-2020", скріншот: Україна

За збірну Туреччини вийде Угурджан Чакир, Зеки Челік (Лілль), Меріх Демірал (Ювентус), Чаглар Сеюнджю (Лестер Сіті), Ченгіз Умут Мераш, Окай Йокушлу (Вест Бромвіч), Озан Туфан (Фенербахче), Юсуф Язиджі (Лілль), Кенан Караман, Хакан Чалханоглу (Мілан) і Бурак Йилмаз (Лілль).
На церемонії відкриття виступив усіма відомий оперний співак Андреа Бочеллі, а також Мартін Гаррікс, Боно і Едж, які представили офіційну пісню нинішнього чемпіонату Європи. Розпочався матч і перший тайм пройшов з рахунком 0: 0.

"Євро-2020", скріншот: Україна
"Євро-2020", скріншот: Україна

Другий тайм розпочався з автоголу Меріха Демірала у ворота Туреччини на 51 хвилині матчу. Італійці подвоїли перевагу вже на 65 хвилині, коли гол забив Чіро Іммобіле. Але рахунок 2:0 пробув недовго, адже на 79 хвилині м'яч у ворота Туреччини закотив Лоренцо Інсіньє, після чого пішов на заміну. Матч закінчився з рахунком 3:0, першу перемогу на чемпіонаті оформила Італія.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, українцям готують безкоштовне пиво за голи, пропущені Росією на " Євро-2020"

Як повідомляв "Знай.ua", "Євро-2020" починається: з ким, коли і у скільки грає збірна України

Знай.ua писав, УЄФА здивував "компромісом" щодо форми нашої збірної: більше Криму, Донбасу і "Слава Україні!"