Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська зібралася на каву з незнайомцем.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що дівчина вирішила влаштувати невелику акцію серед своїх шанувальників, яких, як каже вона сама, неймовірно любить.

"Кожен день отримую стільки приємних слів! Ви - це найкрутіша підтримка і натхнення, які заряджають мене не зупинятися, розвиватися і дарувати вам корисну інформацію" - пише в повідомленні Марина Боржемська.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також, вона вирішила трохи виходити в офлайн, і планує розіграти похід на каву або чай, де просто пiдписник зможе задавати будь-яке питання, яке його цікавить. При цьому, з собою можна взяти або подругу або друга.

Умови досить прості. Потрібно виконати кілька дій:

✅ Бути підписаним на мене і @insta_borzhemsky;

✅ Відзначити подругу, яка піде з нами;

✅ У понеділок в сторіз я оголошу переможця.

Марина Боржемська, instagram.com/uzelkova.marina
Марина Боржемська, instagram.com/uzelkova.marina

Зустрічі на даний момент можливі лише в двох містах - у Києві та Вінниці, проте надалі список розшириться, все буде залежати від бажання шанувальників.

Такі розіграші будуть проводитися тепер досить часто, тому, фанатам потрібно стежити за кожним постом, щоб нічого не пропустити.

Нагадаємо, колишня Узєлкова Марина Боржемська пояснила, як не захворіти через їжу: "Основа основ нашого здоров'я". Марина Боржемська, дала корисні поради

Також "Знай.ua" писав, що тренер "Зважених та щасливих" Боржемська поділилася легкими рецептами салатів для схуднення: швидко, смачно і надійно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Марина Боржемська поділилася рецептом салату з кульбаби: проти весняного авітамінозу і хвороб.