Російська блогер і дочка онкохворої Анастасії Зворотнюк Анна має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч шанувальників. Дівчина любить ділитися з фоловерами всілякими фотографіями та історіями з життя.

Цього разу Аня вирішила поговорити з шанувальниками про ворожок і екстрасенсів.

Як розповіла дівчина, то фонд колишнього ілюзіоніста Деймса Ренді пропонує 1 мільйон доларів тому, хто зуміє довести, що він володіє екстрасенсорними здібностями. Але ось уже як 20 років ніхто не може забрати цей приз.

При цьому Анна дивується, як люди вірять в Бога встигають бігати до ворожок. Адже це, здавалося б, несумісні речі.

Анна Заворотнюк фото: Instagram
Анна Заворотнюк фото: Instagram

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Фонд колишнього ілюзіоніста і викривача екстрасенсів, Джеймса Ренді, пропонує 1 млн доларів тому, хто доведе наявність у себе екстрасенсорних здібностей. Але ось уже 20 років ніхто не може забрати цей приз. 🔮

Чому ж віра людей в магію так непохитна? Мене завжди дивували люди, які примудряються вірити в Бога і встигати ходити до ворожок. Це ж поидее несумісні речі, або я чогось не розумію?",- міркує дівчина.

Як зазначила Ганна, то люди схильні виділяти ті речі, з якими згодні і ігнорувати все інше. Навіть взяти древніх людей, які не розуміли багато яких явищ природи і вирішили, що реальність "можна" міняти за допомогою різних ритуалів.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

"Люди в давнину, не розуміли багато явищ природи. І прийшли до того, що реальність «можна» міняти за допомогою ритуалів і символічних дій, нібито Танців з бубном навколо багаття, щоб врятувати урожай від посухи і викликати Бога дощу. Чому так? Мені здається, тому що непередбачуваність світу лякає і щоб знизити тривогу, придумували ритуали, які психологічно допомагали впорається зі страхом.

Ми схильні виділяти ті речі, з якими ми згодні і ігнорувати решту. Наприклад екстрасенс говорить вам узагальнені речі, ви сильна особистість, з масою внутрішніх переживань і тп. В принципі, це можна віднести до абсолютно будь-якій людині. Але, ми чіпляємося за ці розмиті фрази і думаємо, що перед нами реальний провісник, який бачить нас наскрізь. А ці люди з усіма працюють однаково", - пише Заворотнюк.

Як підсумувала дівчина, люди схильні в щось вірити, а після самостійно знаходити підтвердження цьому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дочка онкохворої Заворотнюк Анна відчуває себе мавпочкою через маму: "моє життя - не цирк"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дочка онкохворої Заворотнюк Анна зізналася в "слабкості": без неї не може отримати задоволення

Також «Знай.иа " писав, що Квітуча дочка Заворотнюк сховалася за головною весняною прикрасою: "Подаруйте мені..."