Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Цього разу 37-річний комік опублікував на своїй сторінці дуже зворушливий ролик, на якому він з'явився з маленькою єнотихою. Пухнастий звір видавав тихі звуки, намагаючись залізти на плече коміка.

При цьому на відео Юрій обурюється, що єнотиха дряпається, і пробує її заспокоїти, ніжно погладжуючи по шерсті. У підписі до кадрів зірка "Кварталу" зазначив, що її звуть Зінаїда і вона стала новою помічницею на знімальному майданчику.

"Знайомтесь, маленька барсучка Зіна))) Новий помічник на знімальному майданчику)))", - написав Ткач.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Гарна Зіна! 👏👏👏 ", "Така лапуся", "Бусечка 😍", "Клас 😅👍", "Які гарні 😍🔥", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач з "Квартал 95" відчув на собі біль усіх євробляхерів: "Не бита, не крашена". Комік показав усім іржаву "ластівку".

Нагадаємо, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" рвонула на відпочинок без чоловіка і пошкодувала про це.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив українців фото на паспорт: "Митниця не схвалить".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" зважився на неможливе: "Чекати немає сил". Артист захотів перевірити водичку на початку літа.