Анна Богдан порадувала шанувальників виглядом головного героя передачі"Холостяк-11".

Анна Богдан (Сторожук) працювала турагентом і моделлю. Її життєве кредо: не чекати приходу щастя в своє життя, а знаходити його кожен день. Ймовірно, така позиція допомогла їй перемогти в останньому одинадцятому сезоні Холостяк, підкоривши серце бізнесмена Михайла Заливако.

І це попри те, що на шоу у неї було багато серйозних конкуренток.

У пост-шоу " Холостяк. Життя після проекту " з'ясувалося, що у Богдан разом з Заливако все добре. Вони живуть разом у Києві, а нещодавно поїхали разом на відпочинок до Туреччини. Це не дивно, адже сама переможниця останнього сезону обожнює подорожі.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

15 червня вона опублікувала відео в сторіз з місця відпочинку, на якому вона продемонструвала свого чоловіка з оголеним торсом.

Вона повідомила, що шанувальники постійно запитували, коли у неї буде сторіз з Михайлом Заливако. З цієї причини вона все ж зважилася його показати.

Сьогодні цілий день була на зйомках, не було можливості записувати вам сторіз. Тому буде скоро багато красивої краси
, — повідомила вона.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.