Популярна українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто радує мільйонну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила в соцмережі свіжий знімок, на якому вона позує в жовтому брючному костюмі біля свого автомобіля.

У підписі до фотографії Могилевська задумалася про те, чи обов'язково чоловікові харчуватися правильно і займатися спортом.

"Чи потрібно чоловікові бути на ПП або для чоловіка животик це нормально? Дівчата, ви задивляєтеся на струнких і підтягнутих чоловіків?" - поцікавилася у підписників співачка.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Які животики? Ти шо?)))" - жартівливо відповіла Оля Полякова.

Наталя Могилевська, фото з Instagram

До речі, шанувальники похвалили яскравий образ Могилевської. Також деякі зазначили, що всі люди повинні стежити за фігурою і харчуванням.

Раніше ми писали про те, що 45-річна Могилевська заговорила про весілля в Індії: "Я була в шоці".

Нагадаємо, Наталія Могилевська зі сльозами звернулася до покійного Григорія Чапкіса: "Дякую за наше весілля". Співачка трепетно вшанувала пам'ять великого хореографа.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська приголомшила "голодним" меню на дієті: "Хіба так можна?"

Також портал Знай.uа писав, Наталя Могилевська розповіла про ставлення до алкоголю і про виховання чоловіків: "Це не зовсім правильно".