Завершилися зйомки третього сезону серіалу"Кріпосна". Про це повідомив на сторінці телеканалу СТБ у соцмережі Instagram.

Представники телеканалу СТБ повідомили про завершення зйомок третього сезону серіалу "Кріпосна" і розповіли, що чекає глядачів у продовженні.

Насамперед у публікації підкреслили, що серіал знімали в найвідоміших місцях України: Києво-Печерській Лаврі, музеї ім. Гончара, особняку Уваровій та будинку-садибі Зайцева( Київ), Історико-Культурному Заповіднику Качанівка (Чернігів), Будинку письменників, у музеї народної архітектури та побуту України Пирогово, Переяславі, історико-культурному комплексі "Замок Радомисль" (Радомишль) інших.

Публікація телеканалу СТБ: Instagram
Публікація телеканалу СТБ: Instagram
Публікація телеканалу СТБ: Instagram

Крім цього частина подій серіалу протікає в приміщенні особняків і будинків, які старанно відтворили художники-постановники в знімальних павільйонах. Таким чином глядач зможе зануриться в чарівну атмосферу ХІХ століття.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Прем'єра третього сезону серіалу "Кріпосна" запланована на осінь 2021 року на телеканалі СТБ.

Публікація телеканалу СТБ: Instagram
Публікація телеканалу СТБ: Instagram
Публікація телеканалу СТБ: Instagram

Нагадаємо, що зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Бюрсін показав свою солодку дитину: "Татко"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олена Кравець з головною зіркою "Кварталу" переграла Роксолану - Туреччина, зустрічай

Також, "Знай.uа" писав, що зірка" кріпак "Денисенко засмутила фанатів: "Непростий період у житті"