Відома українська журналістка, дружина півзахисника збірної України Олександра Зінченка Влада Седан поділилася спільним фото з легендою німецького футболу бастіаном Швайнштайгером. Українська вагітна красуня опублікувала кадр зі стадіону "Йохан Кройф Арена" в Амстердамі, де стоїть поруч зі Швайнштайгером.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Владики Седан в мережі Instagram.

Публікація Влади Седан, скріншот: Instagram
Публікація Влади Седан, скріншот: Instagram

"Гру Бастіана Швайнштайгера я вперше побачила в 2006 році на Чемпіонаті світу, коли дивилася матч за третє місце між Німеччиною і Португалією. Я добре пам'ятаю, як тоді 22-річний Басті відзначився двома голами і виконанням штрафного, в результаті якого у португальців стався автогол))) мені тоді було 11 І я подумати не могла, що через десяток років буду ділити камеру і мікрофон з легендою німецького футболу. Життя цікава річ", - пише Влада.

Варто також нагадати нашим читачам, що в неділю, 13 червня, збірна України на Йохан Кройф арені провела свій дебютний матч на Євро-2020. Команда Андрія Шевченка поступилася Нідерландам з рахунком 3: 2.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Цікаво, що свого часу фанати "Баварії" прозвали свого улюбленця просто "Свинка" від німецької вимови його прізвища.

Раніше повідомляли, Вацко вписався в "конфлікт" Ярмоленка і Марлоса перед відповідальним матчем збірної на Євро-2020.

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Зінченко заспокоїв українців після поразки Нідерландам на Євро-2020.

Знай.uа писав, дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць.