У мережі з'явилося відео дивного конфлікту, який стався в центрі Луцька просто посеред білого дня.

Відомо, що словесний конфлікт між водієм маршрутки і невідомим чоловіком переріс у бійку на проїжджій частині дороги. Відповідний ролик був опублікований на сторінці 4lutsk у соцмережі Instagram.

Бійка трапилася в середу, 16 червня, на зупинці громадського транспорту біля готелю "Україна". Чоловік у червоній футболці почав кричати на водія маршрутки №23, після чого схопив його за сорочку.

У свою чергу водій не став мовчати і зробив те ж саме у відповідь, після чого спробував відштовхнути нападника. Після цього чоловіки обмінялися богатирськими ударами.

Ролик закінчується на моменті, коли один з пасажирів пригрозив, що, якщо водія не залишать у спокої, він "зараз вийде". Ще одна пасажирка заявила, що "викличе поліцію".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раніше ми писали про те, що брудні маршрутки розлютили українців: "Потрібно мити після спітнілих тіл". Дніпряни показали, в якому стані знаходяться міські маршрутки.

Нагадаємо, у Києві велосипедист загинув через п'яного перехожого: "Штовхнув на дорогу".

Як повідомляв портал Знай.uа, водія Київської маршрутки засікли за мерзенним заняттям: робив це просто за кермом.

Також портал Знай.uа писав, що водій переповненої маршрутки вилетів на зустрічну, колеса ледь не відвалилися: "Давно страх втратили..."