Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official

Пишна Alyona Alyona роздяглася заради скривджених чоловіків

Популярна українська реперка Alyona Alyona, останнім часом часто викладає в Інстаграмі свої оголені фотографії, пародіюючи знаменитостей. Виконавиця в своїх постах також піднімає важливі теми.

Боржники, фото financoff
Боржники, фото financoff

У боржників за комуналку заберуть останнє: вилучають одяг, старі меблі і навіть сміттєві пакети

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українцям, у яких є борги за комунальні послуги доведеться не солодко, адже виконавчі служби можуть позбавити їх останнього. Стало відомо, що за борги по комуналці в українців забирають старі меблі, сміттєві пакети і навіть одяг. За законом виконавці повинні залишити людині необхідний мінімум.

Джо Байден і Володимир Путін, кадр з відео
Джо Байден і Володимир Путін, кадр з відео

Джо Байден поговорив з Володимиром Путіним про Україну: "Не заперечував мені"

Президенти США і Росії Джо Байден і Володимир Путін провели зустріч у Женеві, яка тривала більше трьох годин до 18:05 за Києвом. У рамках зустрічі з російським президентом Джо Байден, зокрема, заявив про " непорушну підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України. Він також висловив Володимиру Путіну і свою думку про Мінські угоди.

Анастасія Приходько, instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько, instagram.com/prykhodko_official

Анастасія Приходько погодувала дитину грудьми на камеру і зізналася в несподіваному: любить з юності

Українська співачка, заслужена артистка України, яка невдало спробувала свої сили в політиці, Анастасія Приходько на даний момент не виступає і сидить вдома. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах. Причина затишшя в житті артистки - зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку. Тепер вона сидить вдома і коментує соцмережах різні чутки і новини.

Олена-Крicтiна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крicтiна Лебідь, фото: Instagram

Наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь викрила схему обману українців

Цього разу, в одному з випусків свого шоу, Олена-Крістіна попередила шанувальників про аферу з комп'ютерними майстрами. Стати жертвою цих шахраїв може кожен, тому ведуча "Аферистів в сітях" (Новий канал) закликала бути уважними.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Настю Каменських помітили за фліртом з відомим блогером: "Влетить від Потапа"

Нещодавно знаменитість прийшла підкорювати популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів. Каменських навідалася в гості до найвідоміших блогерів України з Whynot house, розігравши забавну сценку з блогером Олегом Машуковським.