В окупованому Криму після сильних опадів затопило місто Керч.

Відомо, що глава анексованого Криму Сергій Аксьонов прибув до Керчі і відправився по місту на човні. Процес був знятий на камеру. При цьому на відео потрапив цікавий момент: за човном пливли люди у формі МНС. Як повідомили журналісти, вони прямували до міської лікарні.

Про це передає телеграм-канал "Україна Зараз".

Пізніше з'явився коментар від МНС, які повідомили, що люди, які пливуть - звичайні громадяни, які наділи на себе костюми МНС-ників.

"Це взагалі були цивільні люди, які прийняли для себе в цій критичній ситуації таке не зовсім зрозуміле рішення. Вони наділи на себе ці костюми і нічого розумнішого не придумали, ніж плисти за човном Аксьонова", - повідомили у відомстві.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Але на цьому історія не закінчилася, пізніше сам Аксьонов заявив, що це були таки МНС-ники.

"Співробітники МНС супроводжують всі човни, вони знаходяться в гідрокостюмах. Це робиться з усіма без винятку",- сказав він.

Інформація перевіряється.

"А що то за 3 бійці пливуть за човном?", "Тіло хранителі", "хлопці в PUBG грають", " Бойові Дельфіни😁 😁 😁", "води повно в Криму", "люди сповнені ненависті і заздрості , буде ще багато повеней і бід", "тепер води прісної багато)", "окупантам завжди буде погано, тому що вони не вдома!", "А чому на тлі руїн знімали??", "Тепер води хоч залийся", " нехай беруть воду, поки є можливість. По регіонах розвезуть", "це були тактичні Дельфіни) Нова спецрозробка", "і взагалі, форму МНС, як і будь-яку іншу форму силових структур Росії, можна купити в будь-якому магазині", "найцікавіше в Україні зловтішаються, а там всі шкодують Україну", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Дочка онкохворої Заворотнюк терміново їде до Криму: "дуже мені допоможете"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пологовий будинок в анексованому Криму ошелешив "недитячими" Умовами: іржаві крани і плитка на голову

Також «Знай.иа " писав, що Про дачу доведеться забути — українцям заборонили мати нерухомість в окупованому Криму