У четвер, 17 червня, в Кривому Розі міська влада вирішила роздати місцевим пенсіонерам подарунки в рамках благодійної акції. Активісти вручили літнім людям пакети з цибулею.

Відповідні фотографії опублікували на сторінці "Блог Кривого Рогу" в соцмережі Facebook. За словами журналістів, літні люди нібито "сяють від щастя".

пенсіонерка, фото Блог Кривого Рогу
пенсіонерка, фото Блог Кривого Рогу

Відомо, що цибулю роздав виконавчий комітет Саксаганської районної ради спільно з Благодійним фондом "Добро+Дій".

"Я не особливо сильний у питаннях благодійності, але здається, піаритися на таких "подарунках" – лютий зашквар. До речі, судячи з фоток, пакетики-то біорозкладані. Або здалося? Ну а крім жартів: дякую, що дбаєте про літніх людей. Шкода, що так убого", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До речі, зараз ціна на цибулю в Україні зменшилася в 10 разів порівняно з червнем 2019 року. Так, вартість рослини становить близько 3-4 гривень за один кілограм.

Раніше ми писали про те, що у Києві в квартирі пенсіонера під час прибирання натрапили на боєприпас: не може згадати де знайшов.

Нагадаємо, кому можуть відмовити в субсидії і як вона нараховується: у Мінсоцполітики відповіли на популярні запитання.

Як повідомляв портал Знай.uа, мільйонам працюючих пенсіонерів доплатять надбавки: хто отримає двомісячний оклад додатково.

Також портал Знай.uа писав, що Ощадбанк схилив літню українку взяти кредит, знімають по 40 грн з мізерної пенсії: "Я не одна така".