Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катерина Репьяхова нещодавно стала мамою. У подружжя народився син, якого назвали Михайло. Зараз мама з малюком досі перебуває під наглядом лікарів.

У своєму блозі в Instagram Катерина активно ділиться радостями материнства. Цього разу у розділі stories дружина Павліка розповіла, як у неї пройшли пологи. Дівчина зізналася, що для неї було неочікувано, що пологи будуть настільки болісними.

Катерина Репьяхова, скріншот stories
Катерина Репьяхова, скріншот stories

"Я чомусь думала завжди, що якщо з епідуралкою ( ред - епідуральна анестезія), то нічого страшного. Я думала, що перечекати потрібно тільки те, що відбувається до епідуралки. Але я не знала, що все що до епідуралки, це взагалі нічого. Так, перейми сильні, болючі 100%, але з потугами це не порівняти. Я особисто не знала, що потуги та народження дитини проходить вже без епідуралки все маєш відчувати. Я цього не знала і була до цього не готова", - розповіла вона.

Катерина Репьяхова зізналася, що неготова була до того, що після епідуральної анестезії буде все настільки сильно відчувати. При цьому додала, що в родильний зал вона пішла о 21: 30, а вже о 02:40 вона народила сина Михайла.

Катерина Репьяхова, скріншот stories
Катерина Репьяхова, скріншот stories

"І коли перестала діяти епідуралка мені сказали, що все що відбувалося до епідуралки це від тебе не залежало, це відбувалося паралельно, а все що буде відбуватися зараз це виключно твоя робота і все залежить тільки від тебе. Потуги в мене були близько 30 хвилин і було це звичайно найстрашніше", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше вагітна дружина Віктора Павліка розповіла, як завоювала чоловіка: "випадково вийшло"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Віктор Павлік опинився у вогняному лісі, поки Репяхова готується до пологів

Також "Знай.uа" писав, що Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павліка: "це не по-чоловічому". Нещодавно вона опублікувала відео в сторіз, в якому вона розповіла причини того, що не відповідає на запити.