Ексучасниця 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" , а також фітнес-тренер Даша Ставнича є акивним користувачем соціальної мережі Instagram, де на неї підписано близько 90 тисяч людей.

Відомо, що шоу "Холостяк" Даша покинула в 10 випуску. А зараз дівчина повернулася до звичного життя і продовжує радувати шанувальників різноманітним контентом.

Цього разу Ставнича вирішила нагадати дівчатам, як важливо любити себе і перебувати в гармонії з собою і світом.

Даша Ставнича, Холостяк, фото СТБ
Даша Ставнича, Холостяк, фото СТБ

Так, дівчина радить іншим не дозволяти себе використовувати і витирати об себе ноги, особливо хлопцям.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Люби себе.
Не дозволяй нікому використовувати тебе або принижувати гідність. Не дозволяй нікому витирати ноги. Не розмінюй себе на хлопців, які з тобою не рахуються і не гай часу даремно не на тих. Наберися сил покінчити з відносинами, які не дають тобі нічого і отруюють твоє життя",- написала Даша в пості.

Також варто бути відкритою до всього нового, пізнавати цей світ і "прокачувати мізки". Особливо важливо приділяти собі час і робити для себе красиві речі, які допоможуть розкрити себе справжню.

Дар'я Ставнича, джерело: СТБ
Дар'я Ставнича, джерело: СТБ

"Люби себе.
Прокачуй мізки, пізнавай цей світ, будь відкрита до всього нового і кайфуй від того, чим займаєшся.

Люби себе. Та чорт візьми, носи мереживну білизну, частіше пали свічки і вари смачну каву вранці. Танцюй перед дзеркалом для гарного настрою, і завжди посміхайся своєму відображенню і цьому світу. Будь карколомна.

Люби себе, адже немає привабливіше жінки, яка приймає себе справжню і яка в гармонії з собою. Не треба намагатися для когось старайся для себе. Будь красунею для себе!
Люби. Надихай. Насолоджуйся",- написала Ставнича.

Нагадаємо, раніше "Холостяк" Заливако задумався над емоціями поруч з Ганною Богдан: "щирості в ній немає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Екс-учасниця "Холостяка 11" Даша видала тактику завоювання Міші: "це утиск"

Також «Знай.иа " писав, що "Холостяк" Заливако відправив додому найемоційнішу учасницю: "боляче відпускати тебе"