Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

На фан-сторінці "Холостяка" в соцмережі Instagram розмістили анонс наступного випуску, який покажуть на каналі СТБ 30 квітня. Судячи з відео, спортсменка з Дніпра Дар'я Ставнича отримає перевагу над суперницями – ключ від номера Міші. Однак дівчина не встигне ним скористатися, адже в номері з "холостяком" вже хтось був.

Глядачі припустили, що в номері з Заливаком опинилася ймовірна переможниця проекту Анна Богдан.

"Та нічого не буде, треба ж якось заінтригувати", "По ходу Міша з Анькою в ліжку буде.... Дашка аж піднос впустила", "Їй напевно дали ключ від номеру, щоб сніданки йому носила", "От кабеліна", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

скріншот

скріншот

Варто зазначити, що в 8 випуску проекту дівчата продовжили відпочивати з "холостяком" на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх. Відомо, що Михайло попрощався на церемонії з дизайнеркою інтер'єрів Тетяною Шевцовою, а також повернув у проект Юлію Бельченко (Зайку), яка випросила у нього другий шанс.

Нагадаємо, Юлія "Зайка" випадково злила фінал "Холостяка" з Заливаком: "Мені добре з тобою".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниці "Холостяка 11" показали, що залишилося за кадром: "Насолоджуйтеся".

Також портал Знай.uа писав, що Юля Карнаух з "Холостяк 11" розкрила правду про проект: "Міша не зрозумів..."