Онук королеви Єлизавети II, принц Вільям звинуватив Меган Маркл, дружину принца Гаррі, в його навмисному "викраденні".

Про це у своїй новій книзі "Битва братів: Вільям і Гаррі — дружба і ворожнеча" написав британський історик і біограф Роберт Лейсі, уривок з якої наводить видання The Sun.

Як стверджує автор, що герцог Кембриджський впевнений в тому, що герцогиня Сассекська слідує "таємному плану", за яким хоче "викрасти його улюбленого брата" з сім'ї. Також, принц Вільям вважає, що Меган Маркл "підриває деякі дорогоцінні принципи монархії".

Принц Гаррі, Меган Маркл і принц Вільям, фото Getty Images
Принц Гаррі, Меган Маркл і принц Вільям, фото Getty Images

Роберт Лейсі вказав, що герцог Кембриджський відчуває себе "скривдженим і зрадженим", а його дружина Кейт Міддлтон ще з самого початку побоювалася Меган Маркл. Коли принц Гаррі дізнався про це, то образився на брата і не став відповідати на його дзвінки.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Але ситуація досягла апогею, коли Джейсон Кнауф, який працював на королівську сім'ю, в 2018 році відправив електронний лист, в якому повідомив, що Меган знущалася над співробітниками.

Принц Вільям, принц Гаррі та Меган Маркл, фото Getty Images
Принц Вільям, принц Гаррі та Меган Маркл, фото Getty Images

Герцогиня Сассекська нібито говорила: "Це не моя робота - балувати людей" після цього помічники були в сльозах і принижені її "важкими вимогами".

Кауф заявив, що Меган поводилася з персоналом "абсолютно неприйнятно", додавши, що вона "здається, має намір завжди мати когось у полі зору".

Меган категорично відкидає звинувачення, а її представник заявив, що вона стала жертвою наклепу.

Нагадаємо, раніше Невістка Єлизавети II Софі не може прийти до тями після загибелі принца Філіпа: "залишив гігантську дірку в нашому житті"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Меган Маркл і принц Гаррі після народження дитини відкрили всі карти Єлизавети, королева обурюється: "це брехня"

Також «Знай.иа " писав, що Відомий телеведучий висміяв зізнання Меган Маркл про депресію і суїцидальні плани: "не вірю жодному слову"