Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 200 тисяч осіб, після фінального вибору, зробленого на користь Анни Богдан.

Зовсім недавно чоловік дав велике інтерв'ю славі Дьоміну, в ході якого розповів багато про що, включаючи вплив його матері на відносини, панування чоловіка в сім'ї і секс на шоу.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

Зараз же Заливако опинився на офіційному акаунті проекту разом з Анною. Вони поділилися сонячною фотографією, ймовірно, зробленою в Туреччині.

"Неробочий понеділок-це такий приємний бонус після святкових вихідних, а особливо влітку. Вже налаштовуєтеся на будні або ще відпочиваєте? Діліться в коментарях. П. С. наші сонячні закохані котики @hannastorozhuk i @kanyeeebear передають нам вайб релаксу", - йдеться в публікації.

Михайло Заливако, скріншот: Youtube
Михайло Заливако, скріншот: Youtube

Однак користувачі в коментарях не зраділи щастю закоханих на фотографії. "Ну так, постійно мову, більше нічого показати!😳😳😳", "Аня, ти подивися на себе з боку, хто тебе виховав, хто дуже негарно", "Що ні фото, то мова😮жесть", "Відпочивати звичайно дуже добре, тільки не зрозуміло, наші герої настільки успішні, що проект тривав місяці три, потім тільки відпочинок...", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, Юля "Зайка" дала поради дівчатам-де проводити побачення і чи йти на "Холостяк": "Кладовище"

Як повідомляв "Знай.ua", "Зрадник, що страждає від комплексів": улюблена "Холостяка" Заливако раптово розкрила проблеми Михайла

Знай.ua писав, Юля "Зайка" зізналася, чи вільне її серце після фіналу "Холостяка": "Прийшов у формі"