Українські вболівальники, скріншот: YouTube
Українські вболівальники, скріншот: YouTube

Хорватія не пустила Україну до 1/8 фіналу Євро-2020

У вівторок, 22 червня, Хорватія зіграла з Шотландією і впевнено пройшла опонентів. У підсумку матч закінчився з рахунком 3:1. Україні в цьому матчі потрібна була нічия обох команд.

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Анна Богдан заговорила про зради після фіналу "Холостяка"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Нещодавно Аня і Міша відпочивали на популярному турецькому курорті Каппадокії, де компанію їм склала група з 20 осіб. У своїх Insta Stories переможниця проєкту відповіла підписникам на питання про зраду коханої людини.

Аптека, ліки - фото youtube
Аптека, ліки - фото youtube

Незабаром в Україні запрацює Е-рецепт: ліки - за кодом

Незабаром у країні має запрацювати ще одна загальноукраїнська електронна програма-Е-рецепт. На якому етапі сьогодні знаходиться це питання і як саме працюватиме електронний рецепт, дізнавалися Знай.ua.

Камера спостереження, фото: скріншот з відео
Камера спостереження, фото: скріншот з відео

Не посміхнувся і без маски - отримав штраф: роботодавці встановили приховані камери

Компанія Canon встановила в своєму офісі камери зі штучним інтелектом. На роботу потраплять тільки ті, хто посміхається. У такий спосіб компанія відстежуватиме настрій співробітників, і якщо все погано - на роботу вони не потраплять. Це повинно гарантувати, що кожен співробітник весь час щасливий на 100%.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот: Youtube
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот: Youtube

Арсен Мірзоян показав себе очима закоханої Тоні Матвієнко

Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Нещодавно 43-річний артист розмістив на своїй сторінці в соцмережі свіжу фотографію, на якій він зображений у спортивній формі з медаллю на шиї.

дівчинка, скріншот з відео
дівчинка, скріншот з відео

Крихітка з рідкісним синдромом ніколи не спить, батьки зовсім зневірилися

Дівчинка на ім'я Евер спить всього лише годину на добу. Її батьки Робін і Кірк виявили дивну особливість, коли принесли її з пологового будинку. Евер мало їла і спала, але при цьому була дуже активною і вимагала до себе уваги. Лікарі поставили їй діагноз синдром Ангельмана, про який батьки раніше не чули.