З міста Харків прийшли дуже цікаві новини. Тут місцеві умільці перетворили всім відому "Газельку" на незрозумілий гібрид, який можна використовувати навіть в якості декорацій для кіно в стилі "кібер-панк".

У мережі з'явилася все лише одна фотографія, однак і вона багато про що говорить. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "ХХ".

Публікація Telegram-каналу "ХХ"
Публікація Telegram-каналу "ХХ"

"Смокчи ж*пу, сран*й ти Ілон Маск!", - коротко і жорстко підписали публікацію автори.

На одному опублікованому кадрі можна побачити нібито "фуру", кабіну Газелі переробили на головну машину, до якої можна чіпляти причіп. Ця картина трохи нагадує ситуацію, коли школярі намагаються зробити свій макет фури для ігрового симулятора вантажних перевезень. Однак це реальність і ця машина, можливо, возитиме або кавуни, або якісь інші "цінні" предмети.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також важко не помітити, що на місці, де стоїть решітка радіатора примайстрували якийсь ящик. Тепер не вистачає вогняних вихлопів, щоб можна було "пиляти відоси" в мережу і показувати "пацанам". Точно невідомо, що могли поміняти під капотом у цієї "бабусі", проте ми цього і не дізнаємося, поки не з'явиться відео з оглядом, які дуже популярні в мережі YouTube.

Раніше повідомляли, на Ілона Маска подали в суд за пости в Twitter: що "зайвого" сказав співзасновник Space-X.

Як повідомляв Знай.uа, Брежнєв мріяв про цю машину ночами: умілець пересадив ГАЗ-520 "перемогу" на гусениці - пре, як танк.

Знай.uа писав, гаражні умільці перетворили дідівський "Запорожець" на елітний спорткар: вчися, Маск.